Holleman Beckers Financieel Advies B.V. heeft haar website met  zorgvuldigheid samengesteld, maar kan niet garanderen dat de inhoud van de website en in het bijzonder de daarin opgenomen informatie en gegevens te allen tijde en in alle opzichten juist en volledig zijn. Dit geldt ook voor de websites die aan de site van Holleman Beckers Financieel Advies B.V. zijn gekoppeld door middel van hyperlinks of anderszins.

De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door ons worden aangebracht. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid die voortkomt uit het direct en / of indirect gebruik van onze website www.hollemanbeckers.nl.

Holleman Beckers Financieel Advies B.V. verschaft met haar website slechts algemene, indicatieve informatie. Deze informatie is niet bedoeld ter vervanging van een deskundig advies.

Holleman Beckers Financieel Advies B.V. is rechthebbende van alle informatie op de website. Wij houden ons het recht voor elke publicatie, vermenigvuldiging of verspreiding van de informatie op de website, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, te verbieden.

U kunt aan de inhoud van onze website geen enkele rechten ontlenen.

Wij staan klaar voor u.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door onze adviseur? Laat dan uw telefoonnummer achter.
Nummer achterlaten

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan ons afspraak plannen formulier in.
Afspraak plannen

Contact

U wilt iets weten, of u heeft een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen