Ook wij hebben te maken met kosten. Kosten voor onze huisvesting, de vereiste vergunningen,opleidingen en permanente educatie, ict-kosten, kantoorkosten en salaris.

Wij werken uitsluitend op:
- Vast tarief
- Uurtarief
- Abonnementstarief

In ons eerste oriënterend gesprek dat in de meeste gevallen kosteloos is, kijken wij óf wij wat voor u kunnen betekenen en zo ja, in welke vorm u ons wilt betalen en hoe hoog de kosten zijn voor de door u af te nemen diensten.

Na dit gesprek maken wij u een opdrachtbevestiging (offerte) waar alle afspraken in vastgelegd worden. U weet dan precies waar u, voorafgaand aan het hele advies- en bemiddelingsproces, aan toe bent, wat u van ons mag verwachten en hoeveel u daarvoor betaalt. U als opdrachtgever betaalt ons dus rechtstreeks voor het werk dat wij leveren, zonder tussenkomst van een derde. Vanzelfsprekend betaalt u ons pas nadat wij onze dienstverlening tot volle tevredenheid van u hebben uitgevoerd. Uiteraard betaalt u geen kosten voor ons advies en bemiddeling meer aan de maatschappij. Helder, Persoonlijk en Onafhankelijk. Indien de gemaakte afspraken door u bevestigd worden, starten wij met onze werkzaamheden.

Voor een indicatie van onze tarieven verwijzen wij u naar onze vergelijkingskaart op de pagina “Downloads”

Wij staan klaar voor u.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door onze adviseur? Laat dan uw telefoonnummer achter.
Nummer achterlaten

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan ons afspraak plannen formulier in.
Afspraak plannen

Contact

U wilt iets weten, of u heeft een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen