Dave Holleman 
Na diverse functies bekleed te hebben ben ik in 1999 terecht gekomen in de financiële dienstverlening bij een grote tussenpersoon in het midden des lands. Naast het tot op de dag van vandaag blijven adviseren, heb ik ook leidinggevende ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. De liefde voor cijfertjes, klanten blij maken met die grote aankoop en zoekende naar het best passende advies, daar word ik zelf erg blij van. Dit is dan ook de reden geweest dat ik in 2006 zelfstandig ben gevestigd in Kerkrade als Dave Holleman Advies. Ook ik ben Erkend Financieel Adviseur (EFA via de SEH) en heb daarnaast ook meer als 7 jaar ervaring als freelance docent in het geven van economische vakken.


Hans Beckers 
Na een Hbo-opleiding ben ik in 1994 begonnen bij een landelijk opererende bank waarna ik in 1996 de overstap heb gemaakt naar één van de grootste particuliere woningmakelaars van het land, om de functie van hypotheekadviseur uit te oefenen. In de 13 jaar die daarop volgden, heb ik hier diverse leidinggevende functies bekleed, maar ben ik altijd blijven adviseren. De passie voor het vak, het klantcontact en het financieel realiseren van woonwensen voor mijn klanten, waren voor mij de drijfveren om te blijven adviseren. Genoemde drijfveren deden mij eind 2010 besluiten om een eigen advieskantoor te beginnen, Beckers Financieel Advies. Naast het feit dat ik Erkend Financieel Adviseur (EFA via de SEH) ben, heb ik ook de leergang persoonlijke financiële planning met goed resultaat afgerond.


In onze branche gelden strenge toelatingseisen op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid, integriteit en wijze van adviseren. Op al deze gebieden zijn wij gescreend en beschikken wij over de vereiste vergunningen om als advieskantoor actief te mogen zijn. Daarnaast zijn wij ook verplicht om op diverse gebieden permanente educatie te volgen om altijd actueel te blijven en op de hoogte te zijn van relevante fiscale, juridische en financiële ontwikkelingen en daarnaast onze wettelijk verplicht gestelde vergunning aan te mogen houden.

Ons kantoor is gelegen in het centrum van Kerkrade, recht tegenover het centrale busstation en beschikt rechts naast ons kantoorpand over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Ons kantoor is gevestigd in de Villa Bergstein 1924 en onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om buiten kantoortijden in onderling overleg afspraken te maken. Voor meer informatie over het kantoorpand waarin wij gevestigd zijn, kunt u eens kijken op www.bergstein1924.nl

Wij zijn van mening dat u niet alleen belangrijk bent op het moment dat u advies nodig heeft. Ook gedurende uw leven is er een grote behoefte aan duidelijkheid en flexibiliteit betreffende uw lopende financiële producten. Onze bedrijfsfilosofie gaat dan ook uit van persoonlijke aandacht, betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit, one stop shopping en optimale service. We streven naar lange termijn relaties, een heldere communicatie, flexibiliteit, goede bereikbaarheid en een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Wij staan klaar voor u.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door onze adviseur? Laat dan uw telefoonnummer achter.
Nummer achterlaten

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan ons afspraak plannen formulier in.
Afspraak plannen

Contact

U wilt iets weten, of u heeft een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen