De kern van onze dienstverlening bestaat uit adviseren in de ruimste zin van het woord, betreffende uw eigen woning en inkomen. Wij adviseren over en bemiddelen in financiĆ«le producten maar bieden daarnaast ook nog aanvullende diensten aan. U kunt bij ons terecht voor:

- Hypothecair krediet
- Verzekeringen
- Financieel Plan
- Second Opinion
- Nazorg

Ons adviesproces bestaat uit een aantal stappen. In dit hele traject zullen wij samen met u kijken naar uw wensen en mogelijkheden om u uiteindelijk een op maat gesneden advies aan te kunnen bieden. Voldoet dit advies volledig aan uw wensen, dan verzorgen wij vervolgens alle administratieve handelingen om eerdergenoemd advies uit te voeren en de bijbehorende producten af te sluiten of diensten te verlenen. Ook als hiervoor een derde partij moet worden ingeschakeld zoals een notaris, taxateur, jurist, fiscalist, makelaar of anderen, kunnen wij U adviseren over en begeleiden bij de te maken keuze en onderhouden wij desgewenst de contacten met deze partijen. Voor een uitgebreide toelichting op onze totale dienstverlening zie ook ons "Dienstverleningsdocument" op de pagina "Downloads".

Uiteraard zouden wij u op deze website heel veel algemene informatie over hypotheekvormen, verzekeringen, rentetypes, aflossingsvarianten, vermogensopbouw, subsidieregelingen, belastingwetgeving, juridische en fiscale regels kunnen geven. Maar er zijn veel betere bronnen op internet te raadplegen waar U deze algemene info  kunt achterhalen.

Wat echter in uw eigen specifieke situatie het meest geschikt voor u is, uitgaande van uw eigen persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden,  vindt  u alleen door middel van een op maat gesneden advies. Een advies van Holleman Beckers Financieel Advies. En vanzelfsprekend krijgt u in dit advies ook de benodigde en vereiste algemene informatie.

Wij staan klaar voor u.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door onze adviseur? Laat dan uw telefoonnummer achter.
Nummer achterlaten

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan ons afspraak plannen formulier in.
Afspraak plannen

Contact

U wilt iets weten, of u heeft een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen